Kleuradvies

Kleuren zijn de basis van je kleding. Als je weet welke kleuren bij je passen ben je al een eind op weg.

Iedereen heeft zijn eigen kleuren, dit wordt bepaald door je huid, je ogen en je haar. Verkeerde kleuren kunnen je flets of vlekkerig maken. De kleding gaat er als het ware met je vandoor.

Met de juiste kleuren zie je er beter uit, krijgt je huid een mooiere uitstraling, gaan je ogen en lippen meer spreken en gaat de aandacht naar je gezicht. Tijdens het Kleuradvies bepalen we aan de hand van een kleuren-analyse welke kleuren het beste bij jou passen en voor je werken. Heb je een warme of een koele  huid? 

Welke kleuren  maken je gezicht mooi en zacht? Welke kleuren geven je een natuurlijke facelift? Na de kleurenanalyse weet je precies welke kleuren het beste voor je werken. En om die kennis altijd bij je te hebben, krijg je een mooie persoonlijke kleurenwaaier mee naar huis, met daarin de kleuren die echt bij jou passen.

Wat: 
Persoonlijk, 1-op-1, kleuradvies

Persoonlijke kleurenwaaier

 

Waar:
Bij mij op kantoor in Amsterdam, bij jou thuis of op een locatie naar wens (bij jou op kantoor in de lunchpauze, eventueel met een collega, is bijvoorbeeld ook een optie).

Duur:
Het Kleuradviesduurt ongeveer 1,5 tot 2 uur

Investering:
€175,- incl. btw (excl. reiskosten)

JA, ik wil een Kleuradvies

Mail me dan maken we een afspraak voor een kleuradvies

Kleuradvies

Bestel direct een Stijlmaker Kleuradvies

175.00