Garderobe check

Wil je een garderobe die meer bij je past?

Heb jij ook een overvolle klerenkast maar voor je gevoel nog steeds niets om aan te trekken? Zie je soms door de bomen het bos niet meer maar heb je geen idee wat je wel of niet kan weggooien? Heb je een nieuwe baan, of ga je een nieuwe levensfase in en wil je een garderobe die meer bij je past?

Dan is de Stijlmaker Garderobe-check het middel om voor eens en altijd orde te scheppen in je kledingberg.

Samen nemen we je kledingkast flink onder handen. We kijken naar wat wel en niet draagbaar is, rekenen af met de kledingstukken die niet meer passen bij je huidige uitstraling en stellen vervolgens een basisgarderobe samen. We kijken welke kledingstukken je kunt combineren en delen je garderobe zo slim en economisch mogelijk in. Een Stijlmaker Garderobe-check bespaart tijd en geld en brengt structuur in je klerenkast.

Hoe ziet de garderobe-check eruit?
We gaan samen door je kast. Stuk voor stuk lopen we langs alle kledingstukken. We kijken wat er nog bij je past en wat niet en natuurlijk ook waarom. Dus waarom word je ergens blij van en trek je andere kledingstukken nooit meer aan? We maken een overzichtelijke, opgeruimde kast waarin je alles snel kunt vinden en precies weet wat je wanneer aan kunt trekken. We maken stapels met ‘weggeven’, ‘vermaken’ en ’twijfel en richten je kast opnieuw in als dat nodig is.

Ook maken we tussendoor foto’s van je outfits en van de nieuwe verrassende combinaties. Deze foto’s kun je aan de binnenkant van je kast ophangen, zodat je er altijd naar kunt kijken en altijd weet wat je aan moet doen. Verder maak ik tussendoor aantekeningen om de ‘missing items’ op te schrijven. Met deze aantekeningen kun je doelgericht gaan shoppen, of je maakt een afspraak om het samen met mij te doen.

Wat:
Garderobe-check, inclusief foto’s van fijne outfits en combinaties.

Waar:
Bij jou thuis (daar waar je garderobe is), of bij mij op kantoor, als je je kleding meeneemt.

Duur:
Halve of hele dag

Investering: 
Halve dag: € 495,- incl. btw, excl. eventuele reiskosten.

Hele dag: € 695,- incl. btw, excl. eventuele reiskosten.

JA, ik wil een Garderobe check

Mail me dan maken we een afspraak voor een hele of halve dag Garderobe check

Garderobe check

Bestel direct een halve dag Garderobe check

495.00

Garderobe check

Bestel direct een hele dag Garderobe check

695.00