Online cursus, 

‘Vorm & figuur’

Size doesn’t matter. Shape does.

Je iedere dag lekker voelen in je kleding heeft niets te maken met een ideale lengte of gewicht, maar alles met balans en harmonie in je lichaam.

Herken je dit?

 • Je hebt een volle kledingkast, maar niets om aan te trekken.
 • Je hebt tijdens het winkelen vaak geen idee wat je moet kiezen of waar je op moet letten.
 • Je hebt het gevoel dat je kleding niet echt het beste van jou naar voren brengt.
 • Je kast hangt vol hangt met kleding waarin je je eigenlijk niet echt lekker voelt.
 • Je weet eigenlijk niet wat jou nou echt goed staat en waarom.
 • Je wilt graag wat slanker lijken, maar hebt geen idee hoe.
 • Je hebt geen idee waarom die ene jurk wel goed staat, en de andere niet.
 • Je doet veel miskopen, omdat je eigenlijk niet weet welke kleding het beste bij jouw figuur past.

Wil je je lekkerder voelen in je kleding en echt het gevoel hebben dat je weet wat bij je past? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Staat een skinny jeans mij mooi, of juist een flared jeans? Doet een v-hals iets voor mij, of toch beter een ronde hals? Hoe lang moet mijn roklengte zijn? Maken strepen me slanker? Of juist niet? En wat voor blazer maakt mij elegant? Is double breasted goed of juist niet? Help!

Zou het niet heerlijk zijn als je kleding écht voor je werkt? En als al je kleding goed bij elkaar past, zodat je makkelijk alles kunt combineren? En je er altijd stralend uit zou zien?

Size doesn’t matter, shape does!

Het maakt niet uit welke maat je hebt! Je kunt er altijd fantastisch uitzien als je rekening houdt met je vormen. En je je lichaam in balans brengt met de juiste tips en tricks. Als je accent legt op datgenen waar je blij mee bent, verdoezel je immers automatisch het gene waar je minder blij mee bent!

Het gaat niet over de laatste trends in de mode volgen maar het gaat om kiezen wat echt bij jou, en je vorm, past. Daardoor voel je je lekkerder en zelfverzekerd en dat straal je dan ook uit.

Wil jij je daar ook bewust van worden? Wil je dat kunnen inzetten op je werk of in je privéleven? Meld je dan aan voor mijn allernieuwste online cursus Vorm & Figuur!

Dit kun je verwachten

IN 30 DAGEN LEER JE ALLES OVER DE VORM VAN JE LICHAAM, EN WELKE KLEDING EN ACCESSOIRES JOUW FIGUUR ZO MOOI MOGELIJK UIT LATEN KOMEN. MET ALS RESULTAAT:

 

 • Je kijkt anders naar kleding, meer specifiek naar de vormen
 • Je weet welke vormen bij je passen en je mooi maken
 • Je ervaart hoe leuk het is om te ontdekken wat echt bij jouw figuur past
 • Je kent de vijf hoofdvormen; A, V, H en 8 en wat daarbij past
 • Je kent de variabelen die bij de hoofdvormen horen
 • Je weet binnen welke vorm jij valt
 • Je hebt je een eigen persoonlijk kleding-overzicht, dat je helpt de beste kleding voor jou te kiezen
 • Je leert welke jeans (skinny, flared, widepipe, high waist, straight, boyfriend) het beste bij jou past
 • Je leert of een v-hals, boothals of ronde hals het beste bij jou past
 • Je weet meer over balans en verhoudingen
 • Je bent je meer bewust van het effect van vormen
 • Je ben je bewust van het effect van horizontale en verticale lijnen
 • Je weet meer over de proporties van je lichaam
 • Je weet hoe je vorm kunt inzetten om je lekker te voelen in je eigen lichaam
 • Je kunt alle kleding in je kast makkelijk combineren
 • Je kunt sneller shoppen en hebt minder miskopen
 • Je voelt je blij en daardoor sterk en vol zelfvertrouwen 

Het maakt niet uit welke maat je hebt! Je kunt er altijd fantastisch uitzien als je rekening houdt met je vormen. En je je lichaam in balans brengt met de juiste tips en tricks. Als je accent legt op datgenen waar je blij mee bent, verdoezel je immers automatisch het gene waar je minder blij mee bent!

Het gaat niet over de laatste trends in de mode volgen maar het gaat om kiezen wat echt bij jou, en je vorm, past. Daardoor voel je je lekkerder en zelfverzekerd en dat straal je dan ook uit.

Wil jij je daar ook bewust van worden? Wil je dat kunnen inzetten op je werk of in je privéleven? Meld je dan aan voor mijn allernieuwste online cursus Vorm & Figuur!

Hoe ziet het programma eruit?

In 30 dagen neem ik je mee door de wereld van VORM. In verschillende video’s vertel ik je alles over jouw lichaamsvorm, en op welke manier je kleding kunt gebruiken om jouw vorm perfect in balans te brengen, zodat je er elke dag stralend uitziet!

We starten vrijdag 11 november 2022.

 • Je hebt toegang tot een uitgebreide serie video’s waarin ik je aan de hand van veel voorbeelden alles uitleg over vorm en figuur.
 • Er zijn twee live-sessies via Zoom (1 x op zaterdag en 1 x op een avond), waarin ik al jullie vragen bespreek en extra tips geef. Je kunt deze sessies terugkijken als je er niet bij kunt zijn. 
 • Je volgt de cursus in je eigen tijd. Je kunt altijd in je eigen tempo de video’s bekijken en opdrachten maken, of nog iets terugkijken.
 • Je krijgt een prachtig werkboek met opdrachten en vragen, zodat je bij ieder onderdeel aan de hand genomen wordt en stap voor stap aan de slag kunt.
 • Je houdt je hele leven toegang tot de cursus.
 • De investering voor het programma VORM & FIGUUR is 79,- euro incl. BTW.

Let op! Schrijf je je voor 28 oktober 2022 in voor VORM & FIGUUR, betaal je nu eenmalig de speciale early bird prijs van 49,- euro incl. BTW!

Ervaringen van klanten

We zijn in een van de gekste periodes van ons leven samen aan de slag gegaan. Een tijd waarin thuiswerken de norm is en ik de smoes dat mijn camera niet genoeg pixels heeft om moeite te doen regelmatig gebruikt heb. 

Echter doet kleding wel wat met je. Ik vond het daarom fijn om juist nu wel aandacht te geven aan hoe ik mijn persoonlijkheid het liefst terug laat komen in mijn kledingstijl, aan wat goed voelt en aan de creativiteit die daarbij komt kijken. Het gaf mij daarom een vrolijke oppepper!

Ik weet nu beter welke afwegingen ik kan maken bij het kiezen van fijne outfits. Ik weet welke vormen het beste bij mijn lichaam passen, dat ik de aandacht naar mijn bovenlichaam kan trekken door daar kleur te dragen en daarbij een ketting of lippenstift op te doen. Dat zijn fijne makkelijke tips waar ik veel aan heb. Bedankt voor je professionele blik.

Sandra

Over De Stijlmaker

Ik ben Helen, ben 47 jaar oud en woon in Amsterdam met mijn man en twee pubers.

Ik word blij van mijn werk, het geeft me elke dag voldoening. Mijn kracht zit erin dat ik me goed kan inleven in mijn klanten. Ik ken en herken hun problemen, maar zie ook de mogelijkheden; de beste vormen, de juiste kleuren, de stijl die bij ze past.

Mijn klanten houd ik een spiegel voor, letterlijk en figuurlijk, en leer ze de beste versie van zichzelf te ontdekken. Daarmee geef ik ze houvast in hun uiterlijk. En zekerheid, zodat ze meer op zichzelf kunnen vertrouwen en uitstralen wat ze willen uitstralen. En elke dag blij zijn met hun kledingstijl en garderobe. En ècht zichzelf zijn!

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn best kleedt, omdat het zoveel voor je kan doen. Mensen vergeten soms hoe belangrijk het is om voor je zelf te zorgen. Maar ik zie dat als je aandacht besteedt aan jezelf, je zelfvertrouwen groeit. En dat niet alleen. Als je ’s morgens met liefde en aandacht naar jezelf kijkt en jezelf mooi aankleedt en jezelf verzorgt, stap je veel lekkerder de deur uit. En als je blij de deur uitstapt naar je werk en je afspraken, of een borrel met vriendinnen, straal je dat ook uit en trek je ook die positieve energie aan. Als je dit elke dag doet is je leven een stuk vrolijker. En niet alleen vrolijker, je voelt je ook krachtiger en je kan meer bereiken.

En ik ben blij dat ik daarbij kan helpen!

Veelgestelde vragen

Ik kan niet op 11 november, kan ik toch meedoen?

Jazeker, geen enkel probleem! Je volgt de cursus in je eigen tijd en tempo. De video’s en het werkboek zijn vanaf 11 november voor je beschikbaar. Je kunt elke dag een video bekijken en de bijbehorende opdrachten doen, of meer video’s achter elkaar bekijken op een moment dat het jou uitkomt. En de video’s blijven beschikbaar, dus je kunt ze altijd nog een keer terugkijken.

Ik weet niet of ik ‘live’ bij de Q&A kan zijn, is dat erg?

Nee, dat is geen enkel probleem. Alle Q&A’s vinden plaats online via Zoom en worden ook opgenomen. De opname krijg je automatisch toegestuurd, zodat je die op een ander moment kunt terugkijken. Alle vragen die je hebt mag je me van tevoren mailen, zodat ik deze ook kan beantwoorden tijdens de Q&A’s.

Hoeveel uur per week ben ik hiermee bezig?

Dat bepaal je helemaal zelf! Je kunt de video’s achter elkaar kijken, of verdelen over de 4 weken. En je hebt je hele leven toegang tot de video’s, dus mocht er onverwacht iets tussenkomen, kun je de cursus ook later verder oppakken of terugkijken.

Dat geldt ook voor de opdrachten uit het werkboek. Ik verwacht dat je ongeveer een uur per week bezig bent met de opdrachten, maar je kunt ze zo uitgebreid aanpakken als je wilt.

Wat nou als ik niet goed kan zien wat mijn vorm is?

In de cursus leg ik je precies uit hoe je jezelf kunt opmeten, zodat je weet bij welke vorm je hoort. Het kan bijna niet misgaan.

Mocht je er dan nog steeds niet 100% achter zijn of er nog wat dieper op wilt ingaan, kun je altijd een persoonlijk advies inplannen. Als je de cursus volgt bied ik die ik aan met een forse korting.

Ik heb overgewicht, pas ik dan wel in een vorm?

Size doesn’t matter, shape does! Dus het maakt niets uit welke maat je hebt. Het is voor elke maat en vorm heel handig en fijn om te kijken welke vormen je dan het beste kan toepassen. Waar leg je het accent op? En wat verdoezel je bijvoorbeeld?

Ik volg de modetrends niet, is dat erg?

Nee totaal niet. Het gaat niet om de trends maar het gaat om wat er mooi staat bij jou. Je kan natuurlijk wel een trend oppakken en volgen omdat je het leuk vindt, maar het hoeft niet.

Ik heb de online cursus ‘De kracht van Kleur’ niet gevolgd, is dat erg?

Nee helemaal niet. In mijn persoonlijke stijladviezen ga ik altijd uit van de volgorde kleur, vorm en stijl, maar een andere volgorde is ook prima. En je kunt de cursussen ook prima los volgen. 

"Ik heb een vraag over deze cursus."

Ik doe mee!

Meld je hier direct aan voor de online cursus Vorm & Figuur

79.00