Vier seizoenen

Tijdens het ‘Vier seizoenen met de Stijlmaker’ traject halen we alles uit de kast om je écht te laten stralen, en vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

Dit jaartraject geeft je de kennis en de handvatten om volledig jezelf te laten zien. We starten met een uitgebreid persoonlijk kleuradvies, waarbij we kijken welke kleuren jou mooi maken en voor jou werken.

Je weet wat jouw kleuren zijn, en hoe je kleur kunt gebruiken. Als geheugensteuntje, om altijd bij je te hebben als je gaat winkelen, krijg je een op maat gemaakt kleurenpaspoort van me.

Vervolgens gaan we door met de vormen. Wat zijn de vormen en verhoudingen van jouw lichaam? Waar kun je accent op leggen, wat kun je verdoezelen? Hoe krijg je balans en harmonie en voel je je lekker in je kleding?
Daarna gaan we kijken naar stijl. Welke stijl past bij jou? Waar word je blij van? Hoe wil je jezelf laten zien? Doe je dat al? Of nog niet? Waar ligt dat dan aan? En hoe kunnen we dat voor elkaar krijgen? Ik geef opdrachten mee en we gaan aan de slag.

Als we dit allemaal weten (kleur, vorm en stijl) gaan we door je garderobekast. Waar word je blij van? Wat mag er weg? Wat heb je, maar was je vergeten dat je het had? Hoe kan je deze rok combineren? Wat mist er in je kast?

Deze garderobe-check doen we in de lente/zomer en in de herfst/winter. We maken een lijstje met ‘missing links’, waarmee we doelgericht gaan winkelen. In totaal hebben we vier shop-momenten samen, waarbij we in overleg de locatie bepalen. 

En natuurlijk kan dat winkelen zowel in een fysieke winkel, als online. Net wat jou het beste uitkomt.

Bij het vier seizoenen traject kijken we ook uitgebreid naar haar en make-up. We gaan samen naar de kapper en laten je haar knippen en eventueel kleuren naar wens en professioneel advies. En we maken een afspraak voor een make-up advies.

Als klap op de vuurpijl plannen we een fotoshoot, met topfotograaf Herman van Heusden (www.hermanvanheusden.com), waarin je zal stralen met je nieuwe kapsel, make-up en nieuwe kledingstijl! Niet alleen een hele leuke en gezellige ervaring, maar je gaat ook naar huis met mooie foto’s van jezelf, die precies laten zien wie je bent, en wat je wilt uitstralen. Mooi om op te hangen, maar ook perfect om jezelf te laten zien op bijvoorbeeld LinkedIn.

Tijdens dit traject hebben we WhatsApp contact en mag je me bellen in geval van nood.

Wat:

  • Persoonlijk kleuradvies
  • Persoonlijk stijladvies
  • Garderobe-check
  • Shoppen
  • Persoonlijke kleurenwaaier
  • Persoonlijke stijlgids met informatie en inspiratie over jouw stijl en kleur
  • WhatsApp service
  • Emergency call
  • Heerlijke lunch tijdens het shoppen

 

Waar:

In overleg. We kunnen het stijladvies (kleur, vorm en stijl) bij mij op kantoor doen of bij jou thuis. Garderobe bij jou thuis (of je neemt je kleding mee naar mijn kantoor) en shoppen kan in de Bijenkorf of andere winkel of stad, maar kan ook online. 

De kapper is in Amsterdam op de Haarlemmerdijk, maar knippen zou eventueel ook bij jou thuis kunnen (verven is lastiger). De fotoshoot is in een studio, maar kan natuurlijk ook bij mij op kantoor, bij jou thuis of ergens buiten. Dit doen we allemaal in overleg afhankelijk van jouw wensen en dromen en afhankelijk van de situatie in het land en het weer. 

Duur:

Een jaar lang begeleid ik jou persoonlijk. In elk seizoen komen we samen en gaan we aan de slag. We maken samen een planning en hebben veel contact tussen de afspraken door.

Investering:

€ 3.999,- incl. btw.

Heb je interesse in het Vier Seizoenen pakket, en wil je hier eens over bellen? Mail mij en ik neem contact met je op.