Referenties 

Dit is wat mijn klanten over mijn werk zeggen.

Ik ben bij Helen geweest voor een kleuranalyse. Erg leuk om te doen en erg verhelderend!
Aan de ene kant was het een bevestiging van wat ik al dacht: Ik ben een Herfsttype. Aan de andere kant heb ik nieuwe dingen geleerd: geen wit, maar crème en geen zwart maar donkerblauw. Zwart maakt mij ouder en harder in mijn gezicht!
Het kleurenoverzicht helpt mij enorm bij het kopen van nieuwe kleding en bij het opruimen van mijn kast!
In het voorjaar gaan we samen een pak op maat laten maken en Helen helpt mij om de perfecte kleur uit te zoeken.

Christa Pieffers

Kleuradvies

Ik ken Helen al meer dan tien jaar en ben een vaste klant. Mijn onzekerheid bestond voornamelijk uit het omgaan van jaren  formele kleding gedragen te hebben, ineens moeder te zijn met ander soort garderobe en vervolgens weer deel te nemen aan het arbeidsproces.
Helen heeft me geholpen mezelf te ontdekken en wat ik wil uitdragen en door haar steun heb ik zo goed als geen miskopen meer gedaan.
Dat was voor die tijd structureel het geval.
Alle jaren komt Helen af en toe mijn garderobe op orde brengen en gaan we nog regelmatig samen winkelen.

Marianne Seligman

Stijladvies, garderobe en shoppen

“Ik heb een kleuradvies gedaan bij Helen, samen met mijn moeder. Haar vrolijke en enthousiaste uitleg vond ik top. Hierdoor was het niet alleen leerzaam maar ook erg gezellig en voelde iedereen zich op zijn gemak (ondanks de blote billen gezichten).
Ik vond het heel duidelijk om te zien wat wel en niet werkt. Nu kan ik op basis van de kleurkaarten mijn kast eens goed opruimen en weet ik ook beter waar ik in de winkel op moet letten”.

Imke Niks

kleuradvies

We zijn in een van de gekste periodes van ons leven samen aan de slag gegaan. Een tijd waarin thuiswerken de norm is en ik de smoes dat mijn camera niet genoeg pixels heeft om moeite te doen regelmatig gebruikt heb. 
Echter doet kleding wel wat met je. Ik vond het daarom fijn om juist nu wel aandacht te geven aan hoe ik mijn persoonlijkheid het liefst terug laat komen in mijn kledingstijl, aan wat goed voelt en aan de creativiteit die daarbij komt kijken. Het gaf mij daarom een vrolijke oppepper!
Ik weet nu beter welke afwegingen ik kan maken bij het kiezen van fijne outfits. Bedankt voor je professionele blik, de gezelligheid en de leuke dagen!

Sandra Mengerink

Drie maanden traject