Online cursus, 

‘De Kracht van Kleur’

Blijf je vastzitten aan je saaie garderobe die vol hangt met zwart, donkerblauw en grijs? Wil je meer kleur in je kast maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Weet jij niet welke kleuren écht goed voor je werken? Blijft het lastig om te zien waar je nou echt van opknapt?
Loop jij ook vaak in de winkel en heb je geen idee wat je moet kiezen of waar je op moet letten?
Kijk je wel eens in de spiegel en vind je dat je er moe, futloos, of soms zelfs moe of veel ouder uitziet dan dat je eigenlijk bent?
Zou je wel wat meer kleuren willen dragen en ook durven combineren, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken?
Of draag je vaak zwart, grijs of blauw, maar voelt dat ook niet helemaal passend bij wie jij als mens bent?

Zou het niet heerlijk zijn als al je kleding goed bij elkaar past, zodat je makkelijk alles kunt combineren en je er altijd stralend uit zou zien?

Zou het niet geweldig zijn als jouw kleding en de kleuren die je draagt echt bij jou passen, bij wie jij bent en dit extra kracht bij zet?

Zou het niet heerlijk zijn als je niet meer iedere ochtend staat te twijfelen wat je nu weer aan moet, en dan toch weer altijd dat veilige zwarte topje pakt?

Zou het niet heerlijk zijn als je veel minder make-up nodig hebt om er op je mooist en helemaal uitgerust uit te zien?Zou het niet fantastisch zijn om complimentjes te mogen ontvangen als: “Ben je net op vakantie geweest?”, ook na een mindere nacht slaap of “Wat heb je prachtige stralende ogen!” Dat is namelijk precies wat het dragen van de juiste kleuren voor je doen.

We zien er niet alleen stralend uit in de juiste kleuren, onze rimpels en oneffenheden verdwijnen en we krijgen een natuurlijke facelift.

Ook zeggen kleuren veel over wie we zijn en wat we willen vertellen. Kleuren doen iets met onze emoties. We worden er blij van, voelen ons rustig of opgejaagd door bepaalde kleuren. Kleuren die niet zoveel voor je doen, kunnen zelfs ook je energie en je gemoedstoestand negatief beïnvloeden, waar de juiste kleuren je positief, krachtig en blij maken.

Wil jij je daar ook bewust van worden? Wil je dat kunnen inzetten op je werk of in je privé leven? Meld je dan aan voor de cursus De kracht van kleur.

Na het volgen van het programma ‘DE KRACHT VAN KLEUR’;

 • Kijk je anders naar kleur en vind je het niet meer iets ingewikkelds of spannends.
 • Weet je hoe kleuren opgebouwd zijn en welke verschillen hierin zitten, waardoor de ene blauw je beter zal staan dan de andere tint blauw
 • Ervaar je hoe leuk het is om met kleur te experimenteren
 • Weet je welk kleurtype jij bent en welke kleuren het beste bij jou passen 
 • Heb je een eigen persoonlijke kleurenkaart (uit het werkboek) die je kan helpen de juiste kleuren te kiezen 
 • Weet je hoe je kleuren kan combineren
 • Weet je meer over prints en het combineren  daarvan, zodat je precies weet wat je met elkaar kunt combineren uit je eigen kast en waarom
 • Ben je je meer bewust van het effect van kleuren en hoe je daarmee stralend voor de dag komt
 • Leer je over de psychologische betekenis van kleuren en welk effect kleuren op jou, je uitstraling, je gevoel en je humeur hebben 
 • Kan je alle kleding in je kast makkelijk combineren 
 • Voel je je blij en daardoor sterk en vol zelfvertrouwen 
 • Kan je sneller shoppen en heb je minder miskopen, omdat je in de winkel precies weet naar welke kleuren en prints je moet. Hiermee kun je al gauw honderden euro’s per jaar besparen.

Wat het programma praktisch inhoudt:

In 30 dagen neem ik je mee in de wereld van kleur aan de hand van:

 • Een online training met video’s, waarin ik je aan de hand neem in de wereld van kleur. Aan de hand van voorbeelden, uitleg en opdrachten leer je alles wat je moet weten over kleur en hoe je dit in je eigen garderobe kunt toepassen
 • Een prachtig werkboek met opdrachten en vragen, zodat je bij ieder onderdeel aan de hand genomen wordt en stap voor stap aan de slag kunt.
 • 2x een live Q&A, waar je mij al je vragen mag stellen. Deze wordt ook opgenomen en kun je later terugkijken.

We starten binnenkort weer!

Je volgt de cursus in je eigen tijd en je houdt je hele leven toegang tot de cursus. Je kunt dus alle video’s en materialen eindeloos terugkijken of het er nog eens bijpakken.

De investering in dit programma “De Kracht van Kleur” is €79,- euro incl btw. 

De eerstvolgende ronde start op vrijdag 7 oktober.

Ervaringen van klanten

Helen heeft een vrolijke, enthousiastmerende, praktische aanpak. Ik heb veel geleerd van de cursus en weet nu welke kleuren bij mij passen. Het werkboek was mooi en overzichtelijk met hele duidelijke opdrachten. Er waren twee Q&A’s waar ik veel aan had en niet had willen missen. Helen had de inbreng van de deelnemers
geïntegreerd in een powerpoint van de Q&A. Deze waren onmisbaar met Helen’s inzichten en aandacht voor iedereen. Fijn dat we ze ook later nog konden terugkijken.
Fransje

Leuke, laagdrempelige cursus met advies op maat! Fijn was ook de logische opbouw via de modules, waardoor het ook voor een visueel niet zo sterk persoon als ik goed te gebruiken was.
Maartje

Ik dacht dat ik al wel wist welke kleuren me stonden, maar de online cursus De kracht van Kleur heeft me echt verrast! Door de video’s en de opdrachten uit het werkboek snap ik nu echt welk kleurtype ik ben, en waarom. Ook de persoonlijke aandacht en extra tips tijdens de live Q&A’s waren top. Ik merk dat ik veel bewuster (en met meer zelfvertrouwen) kleding uitkies. Dank Helen!

P.S. Wanneer begint de volgende cursus? Dan ben ik erbij!

Trudy

Veel gestelde vragen

Ik weet niet of ik “live” bij de Q&A kan zijn, is dat erg? 

“Nee, dat is geen enkel probleem. Alle Q&A’s vinden plaats online via Zoom en worden ook opgenomen. De opname krijg je automatisch toegestuurd, zodat je die op een ander moment kunt terugkijken. Alle vragen die je hebt, mag je mij van tevoren mailen, zodat ik deze ook kan beantwoorden tijdens de Q&A’s.

Wat nou als ik het niet goed kan zien bij mezelf? 

“Dat kan gebeuren maar je partner of iemand anders in de buurt kan het vaak wél goed zien. Ik leg je stap voor stap uit hoe je het kan ontdekken en waarschijnlijk kan je het wel zien, alleen zijn de subgroepen soms wat lastiger. Mocht je er dan nog steeds niet 100% achter zijn kan je mij altijd in de live Q&A je vragen stellen en kijk ik zoveel mogelijk met je mee. Het is ook mogelijk om een persoonlijk kleuradvies op locatie bij te boeken.

Hoeveel tijd kost de cursus mij?

De cursus duurt 30 dagen maar je kan er zo lang over doen als je zelf wilt.

Wat als ik niet binnen de 30 dagen de cursus heb kunnen afronden?

Dat is geen enkel probleem want je hebt je hele leven toegang tot de cursus en kan er altijd weer in om door te gaan of het opnieuw te bekijken.

Wanneer begint De Kracht van Kleur

We starten vrijdag 7 oktober 2022 weer met een nieuwe ronde. Meld je HIER direct aan. 

Wat kost deze training? 

De Kracht van Kleur kost €79,- euro incl. btw. 

"Ik heb een vraag over deze cursus."

De Kracht van Kleur

Bestel direct de online cursus De Kracht van Kleur

79.00